Wat maakt deze roeiboot 4All


Volans4all is een toegankelijke en betaalbare boot voor grote groepen roeiers. Licht, maar toch veilig, solide en stabiel in het water. Dankzij de nieuwste technologie biedt de Volans4all actief plezier op het water, voor jong en oud.

Vraag offerte aan

Volans heeft de Volans4all ontwikkeld in samenwerking met de internationale roeifederatie FISA. Met als doel om een toegankelijke en betaalbare boot op de markt te brengen voor beginners. En daarmee voor grote groepen roeiers, bijvoorbeeld ook in landen waar de roeisport nog in de kinderschoenen staat. Op deze manier draagt de Volans4all bij aan het verbreden en uitdragen van de roeisport.

Vraag offerte aan

Net als alle andere Volans-boten heeft de Volans4all een elegant, slank ontwerp en is uitgerust met een sliding rigger. Niet het zitje schuift door de boot heen en weer, zoals bij wedstrijdboten, maar het deel met de riemen. Zoals alle boten van Volans is ook de Volans4all gemakkelijk te manoeuvreren en kan worden vervoerd op het dak van een auto. Zodat je kunt gaan roeien wanneer en waar je maar wilt. Dit alles maakt Volans4all de ideale éénpersoons roeiboot voor beginners

Vraag offerte aan
Image

"Echt heel fijn is de Volans4all boot. Ik wilde altijd graag het water op en lekker een stuk roeien maar het leek heel ingewikkeld. Maar deze boot maakt het eenvoudig en iedereen kan het."

Walter, 54 jaar


Dopper mee het water op?

Roeien met de Volans4all boten is makkelijk en sportief.

Wilt u onder begeleiding roeien? Reserveer een les of meld u aan voor een clinic.


Reserveer lesof meld je aan voor een clinic

Dit hoort er allemaal bij:

Volans4all roeiboten

Steiger met sloten

Reserveringssysteem

Tracker in boot

Individuele begeleiding


Vraag offerte aan

Instructievideo

 

Vraag hier vrijblijvend je offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

FreeRowing

  • Sportief
  • Fun
  • Easy